Wat doet Retinol voor de huid

 In Blog

Hoe gaat Retinol in zijn werk?

In tegenstelling tot wat verondersteld werd, is een van de mechanismen van retinoïden een toename in dikte van de huid. Het eind resultaat is een dikker, jonger uitziende huid.

Wat doet Retinol voor de huid?

Producten die Retinol bevatten, een pure vorm van vitamine A, bestrijden en verminderen de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Bewezen is dat Retinol pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, de huid textuur, de teint en kleur van de huid en de hydratatie niveaus van de huid verbeteren. Het exfolieert de huid, stimuleert collageenproducten en verbetert het uiterlijk van de huid. Bij cellilute producten gebruiken met dit ingredient erin.

De gunstige effecten van gebruik van dit ingredient op de huid zijn afhankelijk van de concentratie en wijze van gebruik.

Sommige producten van Dermaquest & Tebiskin die Retinol bevatten zijn:

Dermaclear Cleanser/ Peptide Glyco Cleanser/ Retexture Serum.

Tebiskin: Reticap Face Cream SPF15

Heb je na lezen van dit artikel belangstelling in de DermaQuest of Tebiskin producten of wil je een huid analyse? Neem dan contact met de salon op.

Ga naar www.salonprosperity.nl of bel 050 5266759

 

 

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht