Wat doet vitamine C voor je huid

 In Blog

Wat doet vitamine C voor je huid

Vitamine C  wat het voor je huid doet:

  • Stimuleert de aanmaak van collageen vezels in de huid, deze zorgen voor de stevigheid
  • Zeer hoge concentratie 15%
  • Vermindert pigmentvlekken en acne
  • Geschikt bij rosacea en de gevoelige huid

 

Vitamine C in voedsel

Het is een krachtige antioxidant. Van alle ingrediënten in huid verbeterende producten is het een van de alle bekendste. In ons voedsel zorgt het voor sterkere botten en tanden, een verbeterde bloedsomloop en het bezorgt voor een versterkt immuunsysteem. Voor de huid is het een van de belangrijkste antioxidanten. Het voorkomt pigmentatie en speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van collageen en bij het voorkomen van de afbraak ervan.

 

 

 

Bij veroudering, pigmentatie en rosacea

Bij huidveroudering en tegen pigmentatie, maar ook bij rosacea is het een werkzaam ingrediënt. Het vermindert de ontstekingen in de bloedvaatjes in de huid en zorgt ervoor dat de huid kalmeert. In combinatie met een fysieke SPF, een milde exfoliant en een goede moisturizer is het een van de belangrijkste wapens tegen rosacea.

Het is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Op jonge leeftijd wordt voldoende collageen gemaakt om de huid stevig, jong en soepel te houden. Na de 25e levensjaar neemt de productie van collageen af. Hierdoor veroudert de huid. Er ontstaan rimpels. De huid wordt slapper.

 

Bion Skincare

In de vitamine C van Bion zit 15% ervan. En andere antioxidanten om vrijeradicalen tegen te gaan, waaronder groene thee en vitamine E. Gaat veroudering tegen. Het staat bekend om zijn cel genezende werking.

 

 

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht