Wat is een moisturizer

 In Blog

Een moisturizer is:

Een dag- en/of nachtcreme met huidverzachtende eigenschappen en is voornamelijk samengesteld uit olien. Hierdoor zal de huid zacht en glad aanvoelen. Echter de meeste moisturizer bevatten juist stoffen die de huid uitdrogen zoals minerale olie, harde alcoholen en lanoline. Daarom is het goed om een goede moisturizer te gebruiken.

 

Wat doet een goede moisturizer?

Een goede moisturizer moet vocht aantrekkende en hydraterende bestanddelen bevatten die de circulatie van de huid stimuleren in plaats van tegenwerken.

 

DermaQuest moisturizer producten zijn:

  • Essential Moisturizer: hydrateert de huid. Verfijnt de huidstructuur en vermindert fijne lijntjes. De huid wordt steviger, zachter,soepeler, gladder en voller.
  • Delicate Daily Moisturizer: speciaal voor de gevoelige huid. Kalmeert en versterkt de gestreste huid. Verbetert de vochtbalans van de huid.
  • Nourishing Peptide Rich: Verhoogt de vochtgehalte, geeft volume en verzacht de huid. Geschikt voor de zeer droge huid. Voor de normaal tot droge huid is er de Nourishing Peptide Cream.
  • Stem Cell 3D Complex: Liften en verstevigen/vermindert pigmentatie/ kalmeert de huid/ verbetert de vochtgehalte/vermindert rimpel diepte.
  • Stem Cell 3D HydraFirm Serum: Verhoogt de stevigheid van de huid/vermindert fijne lijntjes en rimpels en geeft direct verstevigend effect. Geschikt voor de vette, acne huid.

 

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht