Beschadigde nagels versterken

 In Blog

Wat doe Seal & Protect?

Heb je last van zwakke of beschadigde nagels, dan heb je baat bij de behandeling met Seal & Protect. Seal & Protect is de eerste professionele nagel verharder. Het beschermt de natuurlijke nagel en hersteld zichtbaar beschadigde nagels. Voordat een nagel mooi op lengte komt, is het belangrijk  de natuurlijke nagel te verstevigen. Seal & Protect versterk je nagel van binnenuit.after magnetic Het oppervlak van de nagel wordt direct gladder, harder en fraaier.

Voor wie is Seal & Protect?

Seal & Protect is onzichtbaar en hierdoor kan de behandeling bij iedereen uitgevoerd worden. Bij mannen, bij klanten die geen kunstnagels willen en bij klanten die geen kunstnagels mogen dragen. Seal & Protect geeft de natuurlijke nagel zijn optimale schoonheid.

Dus heb je last van beschadigde, zwakke, broze of loslatende nagelplaatlagen maak dan snel een afspraak of bel 0505266759 voor meer informatie.foto nagel seal& protect

 

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht