Anti- aging ABC tips

 In Blog

Erfelijk materiaal: De manier waarop je ouder wordt, wordt voor een groot deel bepaald door het erfelijk materiaal. Allerlei processen, zoals doorbloeding van je huid, stofwisseling, talgproductie, maar ook het begin van de overgang, zijn afhankelijk van de tijdklok in je lichaam. Veel zonnen, ongezond leven en je huid niet goed verzorgen, kunnen voor veroudering.

Fruitzuren: Fruitzuren verbreken de verbindingen tussen de dode hoorncellen. Door deze peelende werking worden ook rimpels minder diep. Intensieve behandelingen met fruitzuren kunnen pigmentvlekken verminderen.

Roken: Roken is overal slecht voor, maar het geeft je ook nog eens rimpels. Bovendien veroorzaakt het trekken aan de sigaret rimpels rond de mond.

Serums: Het verschil tussen een serum en een cremabce is de hoeveelheid werkzame stoffen. In een serum zitten meer werkzame ingrediënten dan in een creme, daarom kost een serum meer.

UV- straling: UV- straling is verantwoordelijk voor een groot deel van de veroudering van de huid.

Vitamine: Vitamine A (retinol) stimuleert  het bindweefsel en zorgt ervoor dat de dode huidcellen van de hoornlaag sneller loslaten.

Water: Vocht in je huid is belangrijk om fijne rimpels te verdoezelen. Bescherm je huid goed tegen uitdroging met een goede verzorgende creme.

IJdelheid: Wees ijdel. Zorg voor jezelf en leef gezond.

Zonnebril: Draag altijd een zonnebril in de zon. Hiermee bescherm je de tere huid rond je ogen en vermijd je dat je je ogen dicht moet knijpen, waardoor je `kraaienpootjes` zou kunnen krijgen.

 

Download de gratis E- boek met tips om je huid in balans te krijgen en te houden.

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht