Dermatosis papulosa negra

 In Blog

Hoe ontstaat dermatosis papulosa Negra?

Dermatosis papulosa Negra:

zijn zwarte wratachtige verdikkingen. Ze komen bijzonder veel voor met name in het gezicht en hals. Ze vormen een groot kosmetisch probleem, vooral voor vrouwen. De oorzaak is onbekend. Bij mensen met een blanke huid komt deze aandoening vrijwel niet voor.

Het is een goedaardige huid aandoening die veel voorkomt bij mensen met een donkere huid. Ze komen meer voor bij vrouwen dan bij mannen. Ze worden al gezien bij jonge volwassenen. Het komt in sommige families vaker voor dan bij andere.

 

Zijn ze te behandelen

Ze verdwijnen niet zomaar. Het is mogelijk om ze te laten laseren of coagulatie, maar daar moet je voorzichtig mee zijn. Vooral bij een donkere huid. Het gevaar is dat pigmentvlekken kan ontstaan. Ga liever naar een erkend schoonheid/ huidspecialist, die gespecialiseerd is in de donkere huid.

 

Contact

Heb je huidproblemen zoals, pigmentvlekken? Maak een afspraak voor een gratis intakegesprek. Die is gratis wanneer er in de salon een behandeling volgt. Je kunt ook een online consult aanvragen. Stuur een mail naar prosperity@ziggo.nl

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht