Vitamine A (retinol) ontdek de kracht

 In Blog

Vitamine A (retinol) wordt steeds erkend als het meest bewezen go-to ingrediënt  voor het verbeteren van huidproblemen zoals acne, rimpels  en hyperpigmentatie.

Uit onderzoek bleek dat bij acne patiënten die retinol gebruikte minder rimpels vertoonden en een egale teint hadden gekregen.

Wat doet dit vitamine voor je huid?

Retinol helpt fijne lijntjes en rimpels te bestrijden. Het vermindert zichtbaar acne en bevordert een heldere teint. Het verjongd je huid.

Alle Lycogel producten bevatten actieve ingrediënten die de huid voorziet van zuurstof, hydratatie en voedingstoffen.

In welke merken is Retinol te vinden?

Dat zijn in de merken van Bion skincare-, Lycogel en Tebiskin producten.

 

Bion skincare producten voor resultaat zijn:

Vitamine A+ Antioxidant Complex serum

Dit serum bevat retinol, dat de aanmaak van collageen en stimuleert die voor huidverjonging. Ook stimuleert het de aanmaak van nieuwe bloedvaten. De vitamine E verbetert het vochtgehalte van de huid; het bestrijdt droogte die wordt veroorzaakt door verontreiniging, weersomstandigheden en veroudering.

Bio- Replenish A.C. E. Sun Damage Repair Cream

Het is een dagelijkse moisturizer voor het gezicht. Het geeft de huid een boost en vermindert de effecten van door de zon veroorzaakte huidschade, waaronder fijne lijntjes en rimpels. Bevordert de jeugdigheid van de huid.

 

 

 

De Tebiskin producten zijn:

Tebiskin Reticap face cream ( anti- rimpel crème): de werkzame bestanddelen in het product verminderen de zichtbaarheid van rimpels en verbeteren de helderheid van de huid teint.

Tebiskin Reticap E & L Night: is een rijke crème voor het gebied rond de ogen en lippen en s ‘avonds worden gebruikt. Verbetert de huid zichtbaar en belemmert de vorming van rimpels.

 

Vitamine A in voeding

Vitamine A komt voor in niet rood vlees, wel in lever, zuivelproducten, vis en eigeel. Maar gebruik het met mate. Te veel ervan kan zich ophopen tot toxische niveaus wanneer de inname in sterkte mate de behoefte overstijgt.

 

Te weinig vitamine A kan de volgende effecten hebben zoals:

  • Nachtblindheid
  • Droge en schilferige huid
  • Slechte toestand van het gebit
  • Verminderde afweer
  • Verminderde vruchtbaarheid

 

Te weinig vitamine A kan leiden tot:

  • hoofdpijn
  • misselijkheid
  • duizeligheid
  • vermoeidheid
  • afwijkingen aan ogen, huid en skelet

 

 

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht