Ontdekt wat het etiket je niet verteld over Vitamine C

 In Blog

Wat is Vitamine C

Ontdekt wat het etiket je niet verteld over de werking vitamine C. Het klinkt goed, dit ingredient in een product. Maar de ene vitamine C is de andere niet. Als de vitamine niet gestabiliseerd en niet diep in de huid beschikbaar komt, is het niets meer dan een mooie naam op het etiket.

Het moet niet alleen stabiel zijn om actief te blijven, ze moet ook tot diep in de huid komen- daar waar het nodig is. Alleen als ze daar komt waar dit het meest nodig is, kan het haar werk doen. Dat is de huid verstevigen en verhelderen.

Er zijn honderden huidverzorgingsproducten met dit ingredient verkrijgbaar die mooie resultaten beloven. Maar de meeste producten leveren die niet omdat ze niet voldoen aan een of beide van deze twee voorwaarden.

Wat is de werking?

Het stimuleert de aanmaak van collagene vezels in de huid, deze zorgen voor de stevigheid.

Het kan acne en pigmentvlekken (hyperpigmentatie) verminderen, en werkt goed tegen rosacea.

DermaQuest C Infusion lijn

Dermaquest heeft een speciale Vitamine C Infusion verzorgingslijn. Een krachtige en toch zachte vorm van dit ingredient, die de huid verstevigt en egaliseert. De verzorgende formule laat je huid stralen.

Wil je de C Infusion verzorgingslijn producten uit proberen? Maak een afspraak door te bellen naar 0505266759

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht