Ontdekt wat het etiket je niet verteld over Vitamine C

 In Blog

Wat is Vitamine C

Ontdekt wat het etiket je niet verteld over de werking vitamine C. Het klinkt goed, dit ingrediënt in een product. Maar de ene vitamine C is de andere niet. Als de vitamine niet gestabiliseerd en niet diep in de huid beschikbaar komt, is het niets meer dan een mooie naam op het etiket.

Het moet niet alleen stabiel zijn om actief te blijven, ze moet ook tot diep in de huid komen- daar waar het nodig is. Alleen als ze daar komt waar dit het meest nodig is, kan het haar werk doen. Dat is de huid verstevigen en verhelderen.

Er zijn honderden huidverzorgingsproducten met dit ingrediënt verkrijgbaar die mooie resultaten beloven. Maar de meeste producten leveren die niet omdat ze niet voldoen aan een of beide van deze twee voorwaarden.

Wat is de werking?

Het stimuleert de aanmaak van collagene vezels in de huid, deze zorgen voor de stevigheid.

Het kan acne en pigmentvlekken (hyperpigmentatie) verminderen, en werkt goed tegen rosacea.

 

Bion Skincare Vitamine C+ Calcium Complex

De effectieve ingrediënten in dit product zijn vitamine C, groene thee en vitamine E. Deze zijn rijk aan antioxidanten die het lichaam beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Vitamine C is essentieel voor de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid om rimpels te bestrijden en de huid glad en veerkrachtig te maken

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht