Vakantie belevenissen

 In Blog

Morgen zal een week zijn dat ik terug ben van mijn vakantie op Curacao. Vertrek vanaf Schiphol heeft de vliegtuig 1 uur en 10 minuten vertraging. Terwijl ik zit te wachten in de vliegtuig gaat mijn mobiel. Het is een klant die mij sms voor haar Lycogel Breathable Foundation.

Ik laat haar weten dat ik in de vliegtuig zit. Waarop zij reageert `Oh meen je! wat moet ze nu gebruiken`. Ze wist wel van de vakantie, maar heeft er verder niet aan gedacht. Omdat het nu heel goed gaat met haar acne huid en de Lycogel haar porieen niet verstopt (breathable) en haar huid verzorgt, geef ik haar als advies om geen foundation te gebruiken die haar huid zal verstoppen.

Na mijn vakantie ziet haar huid nog heel goed uit en ze heeft alleen de andere salon producten gebruikt en geen foundation vanuit de winkels. Ze kan meestal niet zonder foundation, maar dit keer heeft ze het vol gehouden. Na haar behandeling heeft ze weer haar Lycogel en gaat met een blije gezicht naar huis.

Voor meer vakantie belevenissen met betrekking tot mijn werk ga naar de Facebook pagina van salon prosperity.

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht