Zomer Tips

 In Blog

De 4 producten die je huid nodig hebt in de zomer

Tip 1: Vergeet nooit uw SPF. Het gebruik van een SPF voorkomt huidbeschadiging en zorgt voor het behouden van een jonge, stralende huid

Tip 2: Gebruik 1 pompje DermaQuest Essential B5 Hydrating Serum met daarover heen een laagje Youth Protection SPF 30 (ZinClear).

Tip 3: Scrubben. De Algae Polishing Scrub van Dermaquest mag dagelijks worden gebruikt. Meng de scrub met uw Cleanser en verwijdert in 1 keer alle dode huidcellen en creeer de perfecte basis voor uw make- up.

Tip 4: Antioxidanten. Geef uw huid extra aandacht met een antioxidant masker. Leg op hete dagen uw masker in de koelkast en breng deze als nachtcreme over uw serum. Het C Infusion TX Mask van Dermaquest is het perfecte masker om “koel” aan te brengen na een dagje strand. Gebruik het Essential B5 Hydrating Serum en uw huid voelt de volgende ochtend weer als nieuw aan.

Tip 5: Gebruik het Essential B5 Hydrating Serum voor een extra dosis vocht en breng daarna de Peptide Line Corrector aan als oog serum voor de nacht. Voor de gevorderde DermaQuest gebruiker bereid de huid voor met de MTS thuisroller 0.3 mm voordat u beide producten aanbrengt.Mini_Pumpkin_Mask_2oz_WEB

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht