Peeling beter dan dure creme

 In Blog

Peeling beter dan een dure creme? Uit het artikel van plastisch chirurg dr. P. Melis, dat peeling is een van de drie belangrijkste onderdelen om veroudering in de huid in met name het gezicht tegen te gaan. Een peeling is beter dan een dure creme. Een peeling is een belangrijk onderdeel van een complete en uitgebreide gezichtsverjonging.

Schade door fijn stoffen, ongezonde leefgewoontes zoals roken en vetzucht en vooral ook doorblootstelling aan te veel zonlicht. Door peeling kun je deze huidschade grondig aanpakken.

 

Wat betekent Peeling

Peeling (Engels voor afpellen of vervellen) is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe jonge huidcellen aan de oppervlakte komen waardoor de huid er zacht, glanzend en egaal uit gaat zien.

Door een peeling worden vlekkige pigmentaties, rimpels en onregelmatigheden van de huid zoals sporen van acne en littekens minder zichtbaar.

 

Vormen 

Er bestaan vele vormen van peeltechnieken: – mechanische peelings zoals de laser

– chemische peelings, maar ook kruiden- en vitamine peelings.

Ook een scrub of de kleine visjes aan de voeten is een vorm van peeling.

 

Nazorg

Naast deskundigheid van een peeling is een goede voorbereiding en nazorg van belang. Na het bepalen van de beste peeling krijg de klant producten mee naar huis die weken voor de behandeling gebruikt moet worden.  Deze geven bescherming die jij nodig hebt en zorgt ervoor dat de peeling beter en gelijkmatiger door de huid wordt opgenomen

Een goede nabehandeling in de weken dat de huid herstelt, zorgt voor een optimaal resultaat.

 

Wil je iets aan je bruine vlekken doen? Waar wacht je dan op! Investeer in je huid.

Meer weten?

Graag maak ik ruimte in mijn agenda om vrijblijvend d huidanalyse te doen. Neem contact op met mij via: prosperity@ziggo.nl

Leave a Comment

Stappenplan

Ontdek de 7 geheimen voor een jonge huid zonder pigmentvlekken

Download nu het gratis stappenplan.

STAPPENPLAN ONTVANGEN

Je ontvangt nog een bevestigingsmail. Kijk voor de zekerheid ook in je SPAMbox indien je de mail nog niet ontvangen hebt.

* verplicht